Viziunea Noastra

In urma cu mai mult de 10 ani, am inceput cautarea pentru un sistem care sa ne sprijine in desfasurarea activitatilor zilnice de la birou si din teren. La momentul anului 2011, nu am reusit sa identificam niciun sistem de tip CRM (Customer Relationship Management) suficient de simplu si intuitiv, care sa nu necesite perioade indelungate de training si implementare si care sa ne foloseasca.

Fiind o companie cu experienta in dezvoltarea de solutii IT, in Cloud Computing inca din 2006, am decis sa facem primul pas pentru a dezvolta Serviciul ce ne lipsea. Astfel a aparut Zimplu CRM - simplu, intuitiv, cu o interfata accesibila chiar si utilizatorilor fara experienta. Zimplu a fost adoptat rapid de catre colegii nostri de pe Vanzari, ulterior l-am implementat si in Departamentul de Suport Tehnic. Astfel, nimeni nu mai uita ce are de facut si cand sa faca.

Pana in prezent, peste 1200 de oameni de vanzari, agenti servicii clienti, specialisti in marketing si manageri au ales Zimplu CRM ca ajutor de nadejde pentru indeplinirea activitatilor zilnice. De-a lungul timpului, ne-am imbunatatit si dezvoltat Serviciul pentru a satisface nevoile Clientilor nostri si pentru a ne putea ridica la standardele impuse de acestia.

Misiunea Noastra

Suntem o Echipa de tineri entuziasti. Ne-am propus inca de la inceput sa fim utili Clientilor nostri si sa venim in intampinarea nevoilor acestora cu rezolvari simple si aplicabile. Credem ca suntem pe drumul cel bun, tinand cont de faptul ca baza noastra de Clienti stabili, de tipul B2B, a crescut de la an la an, incepand cu 2006, momentul cand am creat Nexus Electronics.

Vom continua in aceasta directie si suntem convinsi ca putem face diferenta in activitatea oricarui Client care are nevoie de ajutorul nostru.

Intrati in contact cu noi facand click aici!